Historik

ÖVER 25 ÅRS KOMBINERAD ERFARENHET OCH KOMPETENS


A-Lack i Saxtorp är specialiserade inom pulverlackering.
1996 började vi med en enkel härdugn, idag är vi andra generationens pulverlackerare och en av Skånes största och mest effektiva anläggning. Vår långa erfarenhet av alla typer av ytbehandlingar gör oss kvalificerade att erbjuda dig som kund en objektiv och kompetent rådgivning.
Våra lagerhallar är byggda så att två lastbilar får plats under tak samtidigt, där godset lastas av från ramp direkt till linje. Idag finns nära 500 lagerhållna kulörer att välja på, fattas vi just er färg så tar vi hem den på 24h. Pulverlackeringen sker vanligtvis som en del i en produktionskedja där leveranser i tid är ett måste för att en orderbeställning inte skall avstanna. Normalt kan vi möta alla våra kunders önskemål, och beroende på val kulör kan vi leverera dina varor inom några få timmar om det är bråttom. Våra åtagande med ompackning, slutmontering, paketering, inplastning, märkning, transport och leverans direkt till slutkund med andra tilläggstjänster, innebär väsentliga besparingar för slutkunden.

Är du osäker på bästa ytbehandlings alternativ, kan du med förtroende vända dig till oss. Vi står alltid till tjänst med vårt kunnande inom förbehandling, pulverlackering och ytbehandlingar.


Vi står för god kvalitet, snabba leveranser, professionellt utförda arbeten och absolut bästa service.


VARFÖR VÄLJA OSS


Vi står för god kvalitet, snabba leveranser, korta led tider, professionellt utförda arbeten och absolut bästa service.

Idag finns ca 500+ lagerhållna kulörer att välja på, fattas vi just er färg så tar vi hem den på 24h.

SNABBT OCH PÅLITLIGT